Piata Agricola - vand pensiune si restaurant

anunturi agricole
Judet
Tip
Categorie
Cuvant cheie

Agroturism si silvoturism
vand pensiune si restaurant || 99000 EUR
Locatia este situata in imediata vecinatate a orasului Titu, la 3 km de cel mai important centru de testare RENAULT din Europa, la 3 km distanta de Palatul Brancovenesc de la Potlogi si la 2 km de soseaua Bucuresti –Targoviste, pe drumul ce leaga orasul TITU, si implicit centrul RENAULT ,de autostrada Bucuresti- Pitesti( aprox. 10 km)in centrul com Odobesti-Jud Dambovita, la aproximativ 35 km distanta de Bucuresti.
Pensiunea este compusa din 2 nivele si beneficiaza de 2 camere, 2 grupuri sanitare si un apartament dotat cu bucatarie, toate mobilate si dotate ultra modern, aer conditionat, ferestre de mansarda, etc.Etajul este completat de un balcon foarte generos ca si suprafata din care se poate admira intreaga zona.Constructia a fost proiectata sa reziste unui cutremur de 9⁰ Richter, avand grinzi si stalpi de rezistenta extrem de solizi.
Izolatia termica este una de foarte buna calitate,maximul existent pe piata la ora actuala.Incalzirea camerelor pe timp de iarna se realizeaza cu ajutorul plasmelor de caldura acestea avand un consum foarte redus de energie beneficiind si de un design deosebit sau,optional, cu centrala.
Pensiunea a fost finalizata in anul 2012.
Locatia mai beneficiaza de un salon- restaurant cu suprafata de 150 m² realizat in intregime din lemn si tratat ignifug.Restaurantul are specificul rustic –vanatoresc fiind utilat complet, dotat cu bai si bucatarie proprie.
In aceeasi locatie mai beneficiati de un protap, deasemena utilat complet, fiind unul din cele mai mare existente ( aprox 60 m²).
Complexul mai cuprinde si o cascada ,greu de egalat ,cu inaltimea de 5 m, in trepte , cu bazin, avand diametrul de aprox 2,5 m.
Bineinteles nu putea lipsi si un parc de joaca pentru copii. Acesta are o suprafata de 40 m² si este utilat pentru copii cu varsta pana la 7 ani.
Accentul pus pe siguranta si confort este unul foarte ridicat, intreaga locatie fiind supravegheata video si beneficiind de un gard inalt de 2,5 m pe alocuri datorita diferentei de nivel a solului acesta ajungand chiar la 3 m. Fundatia gardului este foarte solida avand 35 cm latime si 1,5 m adancime realizata integral din beton armat.
Intreaga locatia este predominata de brazi plantati de 3 ani cu inaltimea de 2,5 m , unele specii fiind foarte greu de aclimatizat in Romania.
Aleile sunt realizate din beton armat si placate cu piatra vanata.Intrarea principala este gandita pentru mare tonaj, betonul avand o adancime de 1 m.Suprafata totala a aleilor este de aproximativ 300 m².
Instalatia de iluminat si ,implicit, electrica, acopera absolut toata suprafata incintei, lucrarea fiind realizata de o firma cu foarte mare experienta in domeniu.
Fosa septica este gandita pt.a aprox 25 persoane in flux continuu si necesita vidanjare o data pe an.Drenajul apei este ralizat prin conducte de drenaj aflate la 2 m sub nivelul solului avand lungimea totala de 50 m dispuse in forma de pieptane cu guri de vizitare pe fiecare latura practic putand fiind deversata chiar si o piscina de dimensiuni medii.
Suprafata totala a locatiei este de 930m.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon mai sus mentionat.

Date de contact
Nume: cristescu Tel: 0731419391
Firma: cristescu int Mobil: 0731419391
Adresa: odobesti,str postei 129A,
odobesti,titu,dambovita, 17, Romania
Email: bogdan_cristescu_cnm@yahoo.com
2013-07-31 || Dambovita Vizualizari: 1277
Posteaza anuntul pe Facebook
Anunturi din aceeasi categorie
VA ASTEPTAM LA VORONET ! VILA DOINA situata la numai 250 m de renumita manastire Voronet ofera linistea si confort... Vand casa 1961 cu teren 845 mp , ultracentral in Statiunea Balneoclimaterica Sarata Monteoru-Buzau. Deschidere pe doua l...
Vanzare ferma viticola alcatuita din vie nobila pe rod: feteasca alba, ceasla, perla, hamburg, 8600 mp si casa cu 3 camer... Vand 30 ha, Teren agricol , calitatea A, comasat 100%, (cu o deschidere la strada asfaltata 1 km. ) cu posibilitate de e...

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved