Piata Agricola -

anunturi agricole
Judet
Tip
Categorie
Cuvant cheie

Piata florilor
Puieti Argintii crescuti in ghivece || RON
Suntem specializați în cultivarea la ghivece a coniferelor rare, obținute prin altoire. Pe lângă aceste conifere altoite, poți găsi la noi multe alte specii obținute din butași sau din semințe. Cultura coniferelor în ghivece vă conferă garanția că plantele se vor prinde și totodată posibilitatea de a fi plantate tot timpul anului, datorită rădăcinii întregi; plantele cultivate în câmp, în comparație cu cele cultivate și crescute în ghivece, pot fi puse în pământ doar în anumite perioade de timp și prezintă riscuri de prindere, deoarece la extragerea din pământ rădăcina este secționtată, nu rămâne întreagă.
Prin achiziționarea plantelor de la pepiniera noastră aveți siguranța calității și promtitudinii. Tuturor celor care ne vizitează sau ne contactează le oferim cu drag informațiile de care au nevoie, iar dumneavoastră, cei care doriți să colaborați cu noi pentru amenajarea grădinii, complexului rezidențial sau spațiului comercial vă venim în întâmpinare cu tot suportul necesar.
Ne dorim clienți mulțumiți și facem tot ceea ce este necesar pentru a realiza acest lucru. Te asteptăm cu drag la noi la pepinieră, în localitatea Chichiș, jud Covasna la 15 km de Brașov sau la magazinul pe care l-am deschis în toamna anului 2016 în Brașov ( str. Mihai Viteazul, nr.1, vizavi de parcarea Aulei Universității Transilvania ) - este primul nostru magazin, unde găsiți plantele pe care le avem și la pepinieră.
Date de contact
Nume: Pepiniera Brazi Argintii Tel: 0736707707
Firma: Pepiniera Brazi Argintii SRL Mobil: 0736707707
Adresa: ,
Chichis - Natura Parc, 16, Romania
Email: comenzi@brazi-argintii.ro
2017-01-16 || Covasna Vizualizari: 593
Posteaza anuntul pe Facebook
Anunturi din aceeasi categorie
Vand seminte de anghinare din propria cultura BIO Pomi columnari si pitici .mar columnar (mar pitic),par columnar (par pitic),Prun columnar.visin columnar,gutui columnar.n...
Vand flori de lavanda uscata cu tije, ideala pt.aranjamente florare. Buchete de lavanda uscata,uscata in curenti de aer.

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved