Piata Agricola - Vand topianmbur

anunturi agricole
Judet
Tip
Categorie
Cuvant cheie

Piata legumelor si fructelor
Vand topianmbur || 0 RON kg
Vând tuberculi de topinambur

Tuberculii de topinambur sunt ideali în alimentatia oamenilor și a animalelor, fiind bogati în fibre, vitamine și minerale precum: fier, potasiu, magneziu, fosfor, zinc, cupru, sodiu, acid linoleic, vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D, E, K;
Tuberculii de topinambur au un gust dulceag, datorită INULINEI, substanță cu proprietăți extraordinare atat pentru diabetici și pentru oamenii ce doresc o alimentație sănătoasă, cat si pentru animale.
Topinamburul poate fi consumat proaspăt/ crud sub formă de salate, suc sau consumat ca atare, dar si preparat copt, fiert, prajit, în dulceață sau murat.

• tuberculii de topinambur pot fi utilizați si în hrana animalelor: vaci, oi, capre, porci, iepuri, etc., ajutând la creșterea calității și cantițății laptelui și creșterea calității cărnii în carcasa.

• tuberculii de topinambur pot fi utilizați deasemenea ca hrană pentru animalele din pădure precum suine, cervidee, rozătoare fiind un real suport pentru animalele din pădure sau din rezervațiile naturale în perioadele în care animalele găsesc cu greu hrană care să le asigure necesarul energetic.
Totodată, consumul de topinambur, oferă cărnii vânatului un gust deosebit.

• plantele de topinambur pot fi utilizate ca perdele de protecție a culturilor

Nu utilizăm subsanțe chimice pentru protecția sau dezvoltarea culturii.

Pret 3,5 lei/kg

0723.669.263
Date de contact
Nume: Alexandra Tel: 0723669263
Firma: Sc.Agro-Stef Clean.Srl Mobil: 0723669263
Adresa: Clinceni,
Clinceni, 26, Romania
Email: agrostefclean@gmail.com
2019-01-19 || Ilfov Vizualizari: 98
Posteaza anuntul pe Facebook
Anunturi din aceeasi categorie
cumpar hribi categoria a doua, cantitati mari watsapp/tel : 0749586902 Rosii crete , roze inima de bou , prekos pret negocianil in functie de cantitate.
SC Evrica-Invest SRL, Vaslui, str. petru Rares, 35, propune spre comercializare ceapa alba si rosie, origine egipt, pret ... Livada familiala vindem nuci verzi pentru dulceata, cirese, cirese amare, visine, caise, prune si gutui. Dorim relatie pe...

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved