Piata Agricola - Plantatie mure vindem butasi mure fara spini

anunturi agricole
Judet
Tip
Categorie
Cuvant cheie

Piata legumelor si fructelor
Plantatie mure vindem butasi mure fara spini || 4 RON bucata
Murele din plantatia noastra sunt culese cu atentie pentru a nu fi deteriorate, direct in caserole, avand gramajul solicitat.
Pentru a ne asigura ca fructele ajung la dumneavoastra in stare proaspata, echipa Muria se apuca de cules doar in momentul in care exista o comanda ferma!
Venind in sprijinul cultivatorilor, asiguram materialul saditor cu radacina in pamant, plantele rezistand astfel manevrelor din timpul manipularii si pe tot parcursul procedurii de plantare.
Atat butasii de mur cat si caserolele cu mure vor fi livrate la dumneavoastr in cutii de carton cu marginile protejate astfel incat produsele sa ajunga la dumneavoastra in stare perfecta.

Doriti sa incepeti o afacere cu mure sau o plantatie de mure? Echipa Muria va ofera suport GRATUIT pentru infiintarea unei culturi de mur, cat si servicii de consultanta specializata post-cumparare la butasii de mur!

Mai multe detalii pe www.muria.ro
Date de contact
Nume: Cristi Tel: 0721491894
Firma: Muria SRL Mobil: 0721491894
Adresa: Sat Ursoaia, Comuna Pesceana,
Pesceana, 40, Romania
Email: cristivladut88@gmail.com
2019-01-02 || Valcea Vizualizari: 93
Posteaza anuntul pe Facebook
Anunturi din aceeasi categorie
SC Evrica-Invest SRL, Vaslui, str. petru Rares, 35, propune spre comercializare ceapa alba si rosie, origine egipt, pret ... Livada familiala vindem nuci verzi pentru dulceata, cirese, cirese amare, visine, caise, prune si gutui. Dorim relatie pe...
12-14Mai2019 cirese caise direct din livad a pret inclus ambalajul Vand salata verde normală,creată,iceberg

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved