Piata Agricola - Plantatie mure vindem butasi mure fara spini

anunturi agricole
Judet
Tip
Categorie
Cuvant cheie

Piata legumelor si fructelor
Plantatie mure vindem butasi mure fara spini || 4 RON bucata
Murele din plantatia noastra sunt culese cu atentie pentru a nu fi deteriorate, direct in caserole, avand gramajul solicitat.
Pentru a ne asigura ca fructele ajung la dumneavoastra in stare proaspata, echipa Muria se apuca de cules doar in momentul in care exista o comanda ferma!
Venind in sprijinul cultivatorilor, asiguram materialul saditor cu radacina in pamant, plantele rezistand astfel manevrelor din timpul manipularii si pe tot parcursul procedurii de plantare.
Atat butasii de mur cat si caserolele cu mure vor fi livrate la dumneavoastr in cutii de carton cu marginile protejate astfel incat produsele sa ajunga la dumneavoastra in stare perfecta.

Doriti sa incepeti o afacere cu mure sau o plantatie de mure? Echipa Muria va ofera suport GRATUIT pentru infiintarea unei culturi de mur, cat si servicii de consultanta specializata post-cumparare la butasii de mur!

Mai multe detalii pe www.muria.ro
Date de contact
Nume: Cristi Tel: 0721491894
Firma: Muria SRL Mobil: 0721491894
Adresa: Sat Ursoaia, Comuna Pesceana,
Pesceana, 40, Romania
Email: cristivladut88@gmail.com
2019-01-02 || Valcea Vizualizari: 116
Posteaza anuntul pe Facebook
Anunturi din aceeasi categorie
Oferim struguri de masa viktoria calitate extra la preturi absolut negociabil din zona Tirnavo-Larisa pret inclus ambalaj... Oferta nektarine cal.alfa 0.45 e.piersici cal.alfa 0.40 e.mere rosy si Verde 0.30 e.pret inclus ambalaj toate fructele su...
Propunem ceapa uscata, origine Ukraina, Azerbaidjan, Uzbekistan, calibru 5+, ambalaj: sac-plasa 10 - 30 kg, pret 1,90 lei... Vand Rasad de varza Romaneasca de Buzau..rasad de calitate..pret negociabil..am peste 20.000 de fire

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved