Piata Agricola -

anunturi agricole
Judet
Tip
Categorie
Cuvant cheie

Piata muncii
cititi cu atentie continutul anuntului || RON
Doresc sa iau legatura cu toti cei care vor sa vanda produsele, serviciile, pamantul, casele, care doresc sa faca agroturism, caci trebuie sa ii diversific in baza de date : cei pentru imobiliare, cei pentru turism, cei pentru agricultura, cei pentru industrie, cei pentru alti producatori, cei care vor sa faca diverse afaceri etc. si sa ii prezint firmelor interesate din alte tari care doresc sa cumpere. De aceea va rog sa imi scrieti ce doriti sa vindeti sau sa cumparati si eu va voi raspunde in cel mai scurt timp, punandu-va totodata in legatura cu firmele necesare.
email : asuciu27@yahoo.com

Am si eu un anunt pentru Judetul Ilfov (Bucuresti si comunele limitrofe):

Profesoara romana, engleza,franceza,muzica si psiholog cu multa rabdare, experienta 20 de ani in domeniu si rezultate deosebite, meditez la domiciliul lor elevi 5-10 ani la engleza, franceza incepatori, romana, ii ajut la teme, matematica, istorie,geografie, stiintele naturii etc.le explic cum trebuie sa judece corect, cum sa invete eficient, Pot sta cu ei chiar si 4 ore zilnic pentru teme, daca e necesar. Daca sunt copii care stau pe strazi apropiate, ma pot duce cate 2 ore la fiecare copil astfel incat intr-o zi sa pot ajuta cat mai multi. Metodele mele de predare nu au dat gres niciodata si am avut multe satisfactii mai ales cu copiii de 14 ani care dadeau examen de admitere la liceu la romana.
Predau romana engleza, franceza si elevilor de varste 10-14 ani. I-am impartit astfel in 2 categorii distincte, caci au teme diferite.
Telefon (021)- 4561986
Astept telefonul dumneavoastra.
25 euro = 2 ore ( 100 RON )
50 euro = 4 ore ( 200 RON )
Acest anunt parvine de la o doamna profesoara care e si psiholog de profesie, da consultatii psihologice tuturor celor cu grad mare de oboseala, dureri de cap, stres, depresii, anxiozitate, face si masaje terapeutice pe coloana vertebrala si la talpile picioarelor (reflexoterapie), pentru calmarea si linistirea celor care au avut o zi de munca obositoare si sunt mai nelinistiti, mai nervosi. Se poate lucra pe tot corpul, caci centrii nervosi trebuie sa se relaxeze urcand masa corpului, de jos in sus (de la talpi spre cap, unde creierul trebuie sa se alimenteze cu oxigen si sange).
Ora de masaj de 60 de minute
costa 100 RON si
ora de consultatie psihologica cu sfaturi de 60 de minute costa 60 RON
Date de contact
Nume: Suciu Tel: 4561986
Firma: Real Estate s.c. Mobil:
Adresa: Peleaga 43,
Bucuresti, 10, Romania
Email: asuciu27@yahoo.com
2008-01-12 || Bucuresti Vizualizari: 1249
Posteaza anuntul pe Facebook
Anunturi din aceeasi categorie

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved