Piata Agricola - caut asociat

anunturi agricole
Judet
Tip
Categorie
Cuvant cheie

Ecological products market
caut asociat || RON

Activitatea noastra a inceput in anul 2014, prin construirea unei sere eco-solare,pe terenul concesionat de 2000 mp de la Primaria Albestii de Arges, pe o perioada de 49 de ani, sera in care am produs legume ecologice. In continuare dorim realizarea unui proiect de investitii pentru cresterea competitivitatii exploatatiei agricole prin extinderea actualei sere, extindere pentru care solicitam concesionarea suprafetei de teren din imediata apropiere a acesteia, de la Primaria Albestii de Arges.

In momentul de fata producem legume in sera eco-solara (semiingropata, de 500mp), in doua cicluri pe an si intr-un solar(420mp),
Principiul fundamental al acestui tip de sera, unica in tara, este stocarea, pe timpul verii, a unei cantitati uriase de caldura in pamantul din jurul ei, astfel incat iarna sa fie nevoie doar de un aport mic de caldura.
De asemenea, aerul din sera este circulat fortat prin tevi subterane, unde intodeauna vara este mai rece si iarna este mai cald. Se creeaza echilibrul perfect intre plante si sera ecosolara, ideal oricarui legumicultor. Incalzirea solului este cel mai bun stimulator pentru dezvoltarea plantelor.
In Gradina Ursului, cultivam: rosii, ardei (gras, capia), vinete, castraveti cornichon, etc.
Avem si putem produce, prin procesare in stil gospodaresc: pasta de rosii, pasta de ardei, suc de rosii, rosii deshidratate, zacusca, castraveti murati, castraveti in otet, salata de gogonele,etc..
In perioada de iarna producem in sera rosii si castraveti , iar in solar verdeturi : spanac, salata, ceapa verde, ridichi
Ne gasiti si pe facebook, https://www.facebook.com/Gradina-Ursului-Sera-Eco-Solara-450854241757950/?fref=ts

Fiind constienti ca acesta va fi viitorul producerii de legume de calitate si cu costuri mai mici, in Romania, dorim sa modernizam actuala sera si sa ne extindem prin construirea de noi sere eco-solare si a unei sectii de procesare legume ecologice, in cadrul submasurii 4.1 ( Investitii in exploatatii agricole - sectorul vegetal).
Furnizam legume de calitate, in special rosii romanesti, productia noastra fiind certificata ecologic, de S.C. SRAC CERT S.R.l., din 24.08.2017.
In etapa de productie nu utilizam organisme modificate genetic, fertilizanti si pesticide de sinteza, stimulatori si regulatori de crestere, hormoni sau antibiotice.
In etapa de procesare a legumelor din productie proprie nu folosim aditivi, substante complementare sau substante chimice de sinteza.

Ca urmare a dorintei unuia dintre asociati de a se retrage, din motive personale,activitatea noastra s-ar putea incheia aici. Pentru a putea continua, cautam o persoana care detine competentele si calificarea profesionala adecvate si care doreste sa investeasca in aceasta firma. Obiectivele noastre de viitor presupun folosirea experientei capatate pana in prezent pentru extinderea serei si realizarea unui lant alimentar integrat : productie/procecare/comercializare (mai ales in zona Bucuresti) .
Date de contact
Nume: Cretu Tel: 0723672219
Firma: S.C. Argis Eco Prod Invest S.R.L. Mobil: 0723672219
Adresa: Albestii Pamanteni,
Albestii de Arges, 3, Romania
Email: cretu.ion55@yahoo.com
2018-04-22 || Arges Vizualizari: 345
Posteaza anuntul pe Facebook
Anunturi din aceeasi categorie
1200 kg seminte de dovleac fara coaja de Styria cu certificat ecologic Pulpă de măceş „Visokovitaminii” (Bogată în vitamine) Recolta-2018. Conţinutul de vitamina C &#...
Persoana fizica cu certificat de producator ECO vind 5 tone de seminta de dovleac BIO fara coaja, tip Gleisdorfi. Transpo... Vând țuică de cireșe producție 2018 , din cireșe bio , pomii nu au fost stropiți niciodat&#...

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved