Piata Agricola - 3 afaceri agricole profitabile

anunturi agricole
Judet
Tip
Categorie
Cuvant cheie

Piata programelor financiare
3 afaceri agricole profitabile || 90 RON Total
3 afaceri agricole profitabile + BONUS 3 afaceri la domiciliu pe DVD . Profitul este la fel de mare indiferent de alegerea pe care o faci!
1.Cultivarea legumelor in sistem ecologic-Poti alege sa cultivi legume in sistem de agricultura ecologica si sa dezvolti aceasta afacere impreuna cu familia ta.
2. Cultivarea arbustilor fructiferi- Incearca si afacerea cu arbustii fructiferi si descopera nu mai putin de 11 modalitati de valorificare a fructelor de padure provenite de la arbusti.
3. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice -Daca nu esti inca hotarat, poti alege cea de-a treia afacere: cresterea plantelor medicinale si aromatice.
BONUS: 1.Ghid ul de Afaceri pe CD - Atelierul Tau De Mobila
2. Fabricarea lumanarilor decorative si aromatizate de la A la Z
3. Cultivarea ciupercilor Champignon (Agaricus)
Profita ACUM de aceasta oferta pe care nu o vei mai gasi in alta parte cu afaceri agricole profitabile din care poti face ACUM bani!
Pret total 90 RON + 10 RON Taxe Postale
afaceri agricole profitabile, afaceri agricole, afaceri in agricultura,
Date de contact
Nume: paskary Tel: 0756252755
Firma: Mobil:
Adresa: ,
suceava, 36, Romania
Email: facafaceri@gmail.com
2015-06-19 || Suceava Vizualizari: 1385
Posteaza anuntul pe Facebook
Anunturi din aceeasi categorie
Oferim împrumut de 2.000 până la 5.000.000.000 Euro, între intervalul de la 1 la 30 de ani pentru o rată a dobâ... Firma cu experienta in domeniul accesarii fondurilor europene,ofera consultanta in vederea obtinerii de fonduri neramburs...
serioase și rapide, de la 3000 euro la 50000000 de euro, cu 2%. contactați adresa mea de e-mail: pretchezmonsi... alo Vrei să beneficieze de credit a ieși din impas care cauzeaza Băncile, prin respingerea fișierelo...

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved