Piata Agricola - Informatii Agricultura

anunturi agricole

Portalul www.piata-agricola.ro va ofera urmatoarele posibilitati:
Adaugare anunturi
Pentru a adauga un anunt nu trebuie decat sa apasati pe butonul "Adauga anunt" din meniul orizontal de sus. Vi se va deschide o pagina in care veti completa mai multe campuri referitoare la date personale (cum ar fi "Nume", "Localitate" sau "Telefon"), precum si campuri referitoare la anuntul postat (cum ar fi "Categorie", "Tip", "Pret"). Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Puteti opta pentru completarea anuntului in limba romana, in limba engleza, sau - varianta pe care v-o recomandam pentru o a obtine un impact maxim - in ambele limbi. Semnul "?" postat in apropierea mai multor campuri va ofera indicatii cu privire la completarea respectivului camp. Trebuie doar sa postati cursorul in dreptul semnului "?" pentru a vedea indrumarile noastre. Anunturile vor fi validate de catre administratorul site-ului si vor fi vizibile pe site in maxim 24 de ore de la adaugarea acestora. Conditiile de validare a anunturilor: acestea sa aiba legatura cu piata agricola si sa nu contina expresii vulgare sau nepotrivite pentru a fi postate pe un site public.
Exemplu:
Vreti sa vindeti un teren intravilan de 5.000 mp situat in judetul Ilfov. Pretul pe care vreti sa-l obtineti este de 50 Euro/mp. Cum faceti sa ajungeti la cei care ar dori sa cumpere terenul dvs. ?
Nimic mai simplu. Din pagina principala a portalului www.piata-agricola.ro apasati pe butonul "Adauga anunt". Puteti completa anuntul in felul urmator :
Anumite campuri se completeaza liber de catre dvs. (exemplu : nume, telefon, continut anunt). La anumite campuri veti selecta dintr-o lista cu mai multe variante, fara a putea scrie o alta varianta decat cele prezentate. De exemplu, la " Tara " veti selecta Romania, la " Judet " - Ilfov, la " Categorie " - Piata pamantului, la " Tip anunt " - vanzare. Campul " Pret " a fost completat cu valoarea intregului teren (250.000), la valuta s-a selectat Euro, la campul " Detalii pret " precizandu-se baza de calcul (50 Euro/mp). Este indicat ca la pozitia " Continut anunt " sa oferiti intr-o maniera concisa cat mai multe informatii cu privire la anuntul dvs., iar titlul anuntului sa fie cat mai atragator.
Cautare anunturi
Pentru a gasi anuntul care va intereseaza puteti vizualiza initial toate anunturile dintr-un anumit tip de piata apasand de pe orice pagina a site-ului pe una din pietele din meniul vertical (de sus in jos: "Piata laptelui", "Piata carnii" etc.). Pe pagina de anunturi a unui anumit tip de piata puteti vedea anumite campuri ale unui anunt ("Judet", "Tip", "Titlu", "Data", "Pret"). Puteti afla mai multe date despre anuntul ales apasand pe titlul anuntului.
Promovarea unui eveniment / unei afaceri
Pentru a va promova un eveniment sau o afacere in general, portalul Piata-agricola.ro va ofera o gama larga de instrumente. Va puteti inchiria la un pret rezonabil un spatiu publicitar pe care veti posta un banner static sau dinamic (o firma de web development, partenera a portalului Piata-agricola.ro va va ajuta in acest sens). De asemenea, puteti posta gratuit un anunt sau puteti achizitiona anunturi sponsorizate pentru o mai buna vizibilitate in cadrul site-ului.

Pentru mai multe detalii va rugam sa-l contactati pe responsabilul de marketing al www.piata-agricola.ro - Teodor la telefon 0722.147.991 sau pe e-mail la facturi@piata-agricola.ro sau contact@piata-agricola.ro


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi cele mai noi oferte de la Piata Agricola

Dezabonare? Click aici

Cum se completeaza un anunt?Detalii aici

Ai ceva de vanzare?

Posteaza gratuit anuntul tau aici

D'ale agricultorilor

Recent, s-a efectuat un sondaj la nivel mondial. Intrebarea a fost: "Va rugam sa ne comunicati opinia dumneavoastra in legatura cu lipsa de alimente din unele parti ale lumii."
Sondajul a fost un esec total:
- in Africa nu stiau ce inseamna "alimente"
- in Europa de Vest nu stiau ce inseamna "lipsa"
- in Europa de Est nu stiau ce inseamna "opinie"
- in America de Sud nu stiau ce inseamna "va rugam"
- in S.U.A. nu stiau ce inseamn "restul lumii".

Trimite unui prieten

Copyright 2007 Piata-agricola.ro. All rights reserved